Hoe krijg je betekenisvolle relaties?

Deel het artikel:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Hoe krijg je betekenisvolle relaties?

Deze aflevering gaat over je X-factor vinden. Het gaat om het bepalen van wat jij nu uniek maakt en om dat te benutten.

De vorige aflevering ging over hoe je je missie kunt ontdekken. Je missie is iets waar jij voor op deze aardbol brengt gebracht en je X-factor is wat je onderscheidt van anderen.

Om de vorige aflevering terug te zien of terug te lezen, ga naar: marksoons.nl/ontdek-missie-in-4-stappen/

Negeer wat andere mensen over je X-factor zeggen

Veel mensen hebben je waarschijnlijk continu verteld dat hetgeen wat jij uniek maakt beter niet kunt laten zien of gebruiken. Ze beweren zelfs dat het een slechte eigenschap is van je, terwijl het juist jouw kracht is.

Vaak zie je het doordat mensen continu tegen je gezegd hebben dat je het niet moet doen. Hierdoor ben je het waarschijnlijk gaan zien als een slechte eigenschap van jezelf.

Hoe vind je je X-factor?

Je X-factor is erg belangrijk om te weten.  Als je je X-factor hebt ontdekt en als je hebt ontdekt wat je uniek maakt, dan ga je het gebruiken. Dan ga je het in je missie stoppen en dan ga je merken dat je meer in de flow zit en Momentum gaat ervaren, namelijk die flow die continu op dat hoge niveau blijft. En die X-factor gaat je daarbij helpen.

Wat is een X-factor?

Een voorbeeld is dat bij mij op school altijd tegen mij werd gezegd dat ik niet teveel moest praten en mijn mond moest dicht houden. Inmiddels verdien ik mijn geld met praten. Dus ik heb van mijn zogenaamde zwakke punt heb ik mijn X-factor gemaakt.

Als men dus naar andere mensen gaat luisteren, dan gaan ze dus hun X-factor als een zwakke punt zien, als een slechte eigenschap.

Benut je X-factor

Kijk vandaag nu eens bij jezelf welke eigenschap je inmiddels als een zwakke punt bent gaan zien, of misschien al als X-factor ziet, maar dat je eigenlijk nog onvoldoende benut.

Wat is nu hetgeen waarvan je eigenlijk altijd hebt gedacht dat je je daarin moest aanpassen, terwijl dat juist hetgeen is wat jou uniek maakt, wat jou sterker maakt, wat jou anders maakt dan de rest.

Deel je X-factor

Ik zou het super leuk vinden als je mij zou laten weten wat je X-factor is. Je kunt dat met mij delen via Instagram of op Facebook.

Op Facebook kan het op: Facebook.com/marksoons.nl

Mijn Instagram pagina is: Instagram.com/marksoons.nl

Of je kunt mij dat ook mailen op: hoi@marksoons.nl

Beluister de podcast

 

Deel het artikel:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn