skip to Main Content

Welk cijfer geef je aan jouw dag?

In deze korte aflevering heb ik 1 vraag voor je en meteen daarna 1 tip. Pas vervolgens de methode toe om een leuke, mooie dag te gaan beleven.

De vraag is welk cijfer geef je aan jouw dag? En vervolgens heb ik deze tip voor je, ga jezelf iedere dag een cijfer geven van 0 tot 10, in de mate waarop jij de dag zou waarderen.

Ik maak het daarbij iets dieper, ik wil namelijk dat je gaat kijken naar een aantal facetten die in je dag moeten voorkomen. En vervolgens geef je daar een cijfer aan.

De routine

De routine die daarvoor nodig is, is heel simpel. Je schrijft eerst je ideale dag uit, daar moet je misschien 10 minuten tot een half uur voor uittrekken. Vervolgens heb je een concept van je ideale dag.

Dus je schrijft je dag uit, als ik bijvoorbeeld zondag beleef dan is het een 10. Je weet wat je bench mark is, waar je naar streeft.

Vervolgens ga je vanaf nu, iedere dag, aan het einde van de dag, een cijfer geven naar aanleiding van je ideale dag, hoe je dag is geweest.

In het begin zal dat niet een heel hoog cijfer zijn voor veel mensen. Maar je zult merken, omdat wij vrij competitief zijn ingesteld en we graag willen groeien als mens, dat je meteen gaat merken welke facetten ontbreken in een bepaalde dag om het ideaal te maken.

Mensen gaan dan in een keer zien wat ze moeten doen om van hun dag een betere, mooiere dag te maken.

Dit is zo krachtig, ik doe dit nu al een paar maanden voor een paar klanten van me en de resultaten zijn echt verbluffend, want mensen gaan gewoon structureel, iedere dag opnieuw werken aan een mooiere dag voor zichzelf.

Mensen die mijn podcast al langer luisteren die kennen mijn missie en dat is om ondernemers te helpen om een reeks van mooie dagen te hebben.

Met een reeks van mooie dagen daar bedoel ik dus mee dat zij richting die 9 of een 10 gaan voor een dag.

Het hoeft geen 10 te zijn, maar het gaat er om dat je het steven hebt om iedere dag een klein stukje beter te worden dan de dag er voor.

Dit gaat je niet elke dag lukken, door allerlei tegenslagen en weerstand, zoals een verkeersboete of dat er iemand ziek wordt.

Je zult hoe dan ook met dit principe, met deze methode, merken dat je gewoon iedere dag een stukje aan het groeien bent, een stukje er meer bewust van bent van wat een mooie dag voor jou betekent. Dan kun je in de flow raken en je zult dan gaan merken dat je dagen gewoon leuker gaan zijn en kwalitatief beter gaan worden en dan zul je iets ervaren wat wij echt Momentum noemen.

Speciale Bonus bij mijn nieuwe boek

Mijn nieuwe boek “Stop met verkopen, Start met helpen“ is bijna beschikbaar! 

Het nieuwe boek kan je dadelijk heel simpel kopen. Ga naar deze link: marksoons.nl/boek  Daar staat precies beschreven wat je kunt doen om dit boek aan te schaffen en ik heb daar ook een speciale bonus staan.

Die speciale bonus zal zijn dat je een groot deel van je aankoopbedrag, eigenlijk je hele aankoopbedrag, exclusief de verzendkosten, terug kunt vragen bij mij. Daardoor hoef je maar een kleine investering te doen in de verzendkosten om dat boek bij jou in de bus te krijgen.

Het nieuwe boek zal verschijnen als een pocketversie en is een makkelijk handzaam boekje. Mensen die het boekje als proef hadden gelezen hadden het in een dag uit. Het is makkelijk begrijpbaar, de methodiek wordt uitgelegd door middel van een verhaal door iemand die zelf coach is en moeite had met verkopen en gaandeweg de peiler ging toepassen.

Het boekje bevat case studies en voorbeelden. Er zitten voorbeelden van gespreksmodellen in. Er wordt in beschreven hoe je je boodschap helder kunt maken aan je klanten.

Kortom dit boek is een totaalpakket voor mensen die een hekel hebben aan verkopen, of die niet goed zijn in verkopen. Het is ook een goed boek voor mensen die op zoek zijn naar meer finesse in het verkopen.

Ga dus naar marksoons.nl/boek en meld je alvast aan voor het boek en zodra het boek beschikbaar is koop dan een exemplaar. Ik zou het helemaal tof vinden als je met mij deelt dat je het boek hebt gekocht via Instagram bijvoorbeeld: www.instagram.com/marksoons_1/

Ik ben dol op die interactie, dat staat ook in het boek beschreven. De belangrijkste reden van alles wat ik doe, van bijvoorbeeld de podcast of van het boek en mijn missie is om verbinding met mensen aan te gaan, om echte connectie te hebben en om samen iets moois te bouwen.

Nog een paar dagen en dan kun je het nieuwe boek kopen zodat je als moeder, of als ondernemer, of als verkoper, of als partner, beter je boodschap weet te formuleren en dat je gaat stoppen met verkopen en gaat starten met helpen.

👉👉Krijg meer klanten dankzij de coach methode, ga naar: https://marksoons.nl/boek

Beluister de podcast

 

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.