skip to Main Content
Wanneer Je Op De Juiste Weg Zit

Wanneer je op de juiste weg zit

Hoe weet je nou of je op de juiste weg bent? Het is heel makkelijk om te signaleren of je op het juiste pad bevindt met hetgeen waar jij mee bezig bent.

Ondernemers, of mensen in het algemeen die meer willen dan een gewone 9 tot 5 baan, hebben heel veel ideeën. En men kan die ideeën niet allemaal gaan uitvoeren en men moet dan een keuze gaan maken.

Als je geen keuze maakt dan blijf je alles leuk vinden en dan doe je niet wat je leuk vindt. Ik heb liever dat mensen doen wat ze leuk vinden of iets doen waar ze blij van worden.

Hier volgen 3 indicatoren waarmee je kunt zien dat jij goed bezig bent.

1. Doe iets waar je energie van krijgt.

Dit is een primaire indicator dat je weet dat je goed bezig bent. Als ik ergens energie van krijg, dan is het zeker niet iets waar ik liever geen tijd aan wil besteden.

Als iets niet leuk is en je wilt er geen tijd aan besteden dan merk je dat aan het einde van de dag aan je energieniveau. Dus luister of voel je energie. Als je energiepeil hoog staat dan weet je in ieder geval dat je op de juiste weg bent.

2. Het lijkt wel vanzelf te gaan

Iets wat ik heel veel terug hoor van mensen die bezig zijn met iets wat ze op het juiste pad heeft gebracht, is dat het lijkt alsof het vanzelf gaat.

Als je die term gebruikt dan weet je dat je iets aan het doen bent waar je blij van wordt en dat is een teken dat je op de juiste weg bent.

3. We doen maar wat

Heel simpele indicator, maar het is iets wat ik steeds vaker terug hoor van mensen die echt op de juiste weg zijn met hun bedrijf, of in hun leven, ze geven aan dat ze maar wat doen.

Die mensen hebben dan vaak het gevoel dat alles synchroon loopt bij hen, dat is het gevoel van flow, van Momentum, op het moment dat ze goed in hun energie zitten en dat ze het gevoel hebben dat alles vanzelf gaat en dat ze het idee hebben dat ze maar wat doen.

Dat lijkt alsof die mensen maar wat doen, maar dat is niet het geval, ze hebben zich ergens naar toe gewerkt en op dat moment hebben ze in een keer een laserfocus gekregen op hetgeen wat er voor hen echt toe doet, waar ze energie van krijgen, wat eigenlijk zo bij hen past dat het vanzelf lijkt te gaan.

Daardoor lijkt het alsof ze maar wat doen, maar dat is omdat ze helemaal op de juiste weg zijn, ze zijn helemaal 100% zichzelf en hetgeen wat ze aan het doen zijn, dat is iets wat 100% bij hen past.

Lees of bekijk de podcast nog een keer als het te snel ging en benut de 3 genoemde stappen of indicatoren. En kijk wat het is voor jou en op die momenten weet je of je op de juiste weg bent. En dan kun je in de flow raken en uiteindelijk iets ervaren wat wij echt Momentum noemen.

Laat mij na het bekijken van deze video weten of je hier iets aan hebt en als je tips hebt hierover, of als je vragen hebt, stuur mij gewoon een berichtje op Facebook of op mijn Instagram pagina.

Mijn Facebook pagina kan je vinden bij deze link: https://facebook.com/marksoons.nl

En mijn Instagram pagina is te vinden bij: https://www.instagram.com/marksoons.nl/

Of je kunt mij mailen op: hoi@marksoons.nl

Beluister de podcast

 

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.