skip to Main Content

Stop met Verkopen, Start met Helpen

Lees in deze aflevering hoe ook jij met mijn nieuwe boek kunt leren hoe je meer klanten kunt krijgen dankzij de coach methode.

In deze speciale aflevering van de Momentum podcast vertel ik je meer over mijn nieuwe boek. Het was dit jaar mijn droom om dit jaar een boek in de boekhandel te krijgen als Bol.com. En nog een paar dagen en dan kun je het boek gaan aanschaffen!

Waar gaat het boek over?

Het boek gaat heten: “Stop met verkopen, Start met helpen”, met als tag line: “Meer klanten dankzij de coach methode”. Dus het boek gaat over verkopen en hoe je dat het beste kunt doen.

In het boek leer je hoe je kunt verkopen op een manier dat je echt bent, dat je 100% jezelf bent en dat je goed luistert naar mensen, dat je mensen niets aansmeert en geen scripts gebruikt. Maar dat je door jezelf te zijn, door natuurlijk te zijn, dat je op die manier mensen aan je weet te binden, en alleen maar met die mensen gaat werken waar je blij van wordt.

Het is dus een heel totaalplaatje als het gaat over hoe mensen naar verkopen kijken.

Waarom dit boek?

De reden waarom ik dit boek had geschreven is uit een frustratie. Ik heb een aantal dingen geleerd in mijn werkende leven en van nature heb ik een aantal dingen die het voor mij makkelijk maken om een connectie te maken met mensen. Ik had in mijn werk in de horeca een aantal dingen aangeleerd jarenlang, die nu zo in mijn systeem zitten waardoor ik best aardig bleek in verkopen.

Ik kreeg van andere mensen de vraag hoe ik 9 mensen weten te krijgen van de 10 mensen die ik sprak, terwijl zij maar 1 of 2 klanten wisten te krijgen van een groep van 10 mensen.

Als ik toen bij mensen door ging vragen waarom ze nou maar 2 klanten kregen van de 10, dan kwam ik er al heel snel achter dat ik van nature een aantal dingen doe en aangeleerd heb, die er voor zorgen dat ik veel meer mensen tot klant kan maken. Dat kwam niet zozeer omdat ik mensen manipuleerde, maar het kwam omdat ik heel goed hoor welke hulpvragen ze hebben.

Ik kan heel goed signaleren dat bepaalde stappen nog gezet moeten gaan worden voordat mensen klaar zijn om een besluit te nemen of ze wel of niet jouw product of dienst willen gaan afnemen.

Dit bleek helemaal niet zo ingewikkeld te zijn, de dingen die ik tijdens verkoopgesprekken doe, die kon ik gewoon in 5 stappen uiteen leggen.

Hierdoor kan je nooit meer een hekel gaat hebben aan verkopen en wat nog veel belangrijker is dat je eigenlijk niet meer het gevoel hebt dat je aan het verkopen bent, maar dat je met hele andere dingen bezig bent.

Betere klanten

En met dit boek wil ik graag mensen laten zien die in een team werken waar heel veel verkocht wordt, waar heel veel klant contact is, dat je heel makkelijk door het lezen van een paar simpele stappen er voor kunt zorgen dat je niet meer in je hoofd bezig bent met verkopen, maar dat je echt een connectie aan het maken bent met mensen.

Door jezelf te zijn en echt te zijn kun je er voor zorgen dat je meer mensen aan je bindt, en ook nog eens meer mensen waar je blij van wordt!

Hoe krijg je meer klanten?

Het boek is er nu dat omvat alle 5 de peilers die jou een betere en leukere verkoper gaan maken. En die het makkelijker maken voor jezelf om mensen aan je te binden als klant.

Ik wil jou ook doen ervaren hoe makkelijk het is en hoe leuk het is om mensen daadwerkelijk te helpen zonder dat je iedere keer in je hoofd zit met dat je iets aan het verkopen bent. En dat kun je nu heel makkelijk doen door het boek te gaan kopen.

Op dit moment (18 December) is het boek nog niet beschikbaar, maar je kunt jezelf aanmelden om een seintje te krijgen zodra het boek beschikbaar zal zijn dat kan bij de hierna volgende link. Het boek kan je dadelijk heel simpel kopen. Ga daarvoor naar deze link: marksoons.nl/boek 

Daar staat precies beschreven wat je kunt doen om dit boek aan te schaffen en ik zal daar een speciale bonus gaan vermelden zodra het boek beschikbaar is.

Speciale bonus

Die speciale bonus zal zijn dat je een groot deel van je aankoopbedrag, eigenlijk je hele aankoopbedrag, exclusief de verzendkosten, terug kunt vragen bij mij. Daardoor hoef je maar een kleine investering te doen in de verzendkosten om dat boek bij jou in de bus te krijgen.

Dit boek is een pocketversie en een makkelijk handzaam boekje. Mensen die het boekje als proef hadden gelezen hadden het in een dag uit. Het is makkelijk begrijpbaar, de methodiek wordt uitgelegd door middel van een verhaal door iemand die zelf coach is en moeite had met verkopen en gaandeweg de peiler ging toepassen.

Het boekje bevat case studies en voorbeelden. Er zitten voorbeelden van gespreksmodellen in. Er wordt in beschreven hoe je je boodschap helder kunt maken aan je klanten.

Kortom dit boek is een totaalpakket voor mensen die een hekel hebben aan verkopen, of die niet goed zijn in verkopen. Het is ook een goed boek voor mensen die op zoek zijn naar meer finesse in het verkopen.

Ga dus naar marksoons.nl/boek en meld je alvast aan voor het boek en zodra het boek beschikbaar is koop dan een exemplaar. Ik zou het helemaal tof vinden als je met mij deelt dat je het boek hebt gekocht via Instagram bijvoorbeeld: www.instagram.com/marksoons_1/

Ik ben dol op die interactie, dat staat ook in het boek beschreven. De belangrijkste reden van alles wat ik doe, van bijvoorbeeld de podcast of van het boek en mijn missie is om verbinding met mensen aan te gaan, om echte connectie te hebben en om samen iets moois te bouwen.

Nog een paar dagen en dan kun je het nieuwe boek kopen zodat je als moeder, of als ondernemer, of als verkoper, of als partner, beter je boodschap weet te formuleren en dat je gaat stoppen met verkopen en gaat starten met helpen.

👉👉Krijg meer klanten dankzij de coach methode, ga naar: https://marksoons.nl/boek

Beluister de podcast

 

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.