skip to Main Content

Ik kap ermee

Ik heb goed nieuws en slecht nieuws, lees er meer over in deze aflevering en over de nieuwe Hemera podcast.

Om met het slechte nieuws te beginnen: ik ga stoppen met deze Momentum podcast. Ik doe dit nu al een aantal jaren en het is ooit begonnen met het idee om 2 dingen te combineren.

Het ene deel is heel veel inspiratie delen en mensen een manier van denken mee te geven om er voor te zorgen dat ze veel meer uit hun dag gaan halen en daarmee veel meer uit hun leven gaan halen en dat ze er ook over gaan nadenken wat er nou toe doet in het leven.

Het andere deel was dat ik heel erg veel ‘Ehm’ zei en dat ik vond dat ik beter moest worden voor de camera en dat ik bijvoorbeeld veel meer bezig moest zijn met de boodschap en minder met het feit dat er een camera voor mijn neus zat.

Daar heb ik natuurlijk heel veel meters in gemaakt en ik ben er nog lang niet. De eerste afleveringen van de Momentum podcast waren tenenkrommend, maar de boodschap die ik deel komt nu wel binnen. Dat jullie daar de maximale waarde vanuit gaan halen.

Ik ben werkzaam bij Tibor.nl en ben daar operationeel directeur en ben daarnaast business coach en ik begeleid ook mensen binnen Tibor.nl. Maar wat ik heel erg graag zou willen, dat was een wens van mij, is om geen Momentum podcast te hebben, maar een Hemera podcast.

Hemera podcast

Het project Hemera is een van de producten van Tibor.nl, maximaal presteren zonder in te boeten op de kwaliteit van je dagen. Maximaal genieten van je dagen en toch top prestaties leveren.

Die missie is volledig waar ik voor sta en ik wil die 2 dingen gaan integreren. Dus ik ga stoppen met de Momentum podcast, en het goede nieuws is dat ik ga starten met de Hemera podcast.

De Hemera podcast is voor ondernemers die topprestaties willen leveren en tegelijkertijd willen genieten van hun dagen.

Dus nog steeds iedere week een podcast van mij. Nog steeds gaat het over business het hebben van mooie dagen. Persoonlijke ontwikkeling, persoonlijke groei, gezondheid en fitness.

Er gaan echter een aantal dingen wijzigen. Een van de dingen die gewijzigd gaan worden is natuurlijk de naam van de podcast en wellicht ook het kanaal van de podcast. Dus dat er een nieuwe podcast wordt neergezet die dan de Hemera podcast gaat heten.

Meer interviews, meer case studies

We gaan daarnaast vaker met z’n tweeën praten. Er komen meer interviews, er komen meer case studies en er komt meer waarde en kwaliteit voor jou als luisteraar van de podcast, zodat jij jouw doelen beter en sneller kunt bereiken.

Voor iedereen die naar deze podcast heeft geluisterd en nu luistert, ik wil jou echt eren, want je hebt echt de keuze uit een oerwoud van diverse podcast’s. Het feit dat er iedere maand duizenden mensen zijn die deze podcast downloaden en hun tijd, die kostbaar is, om die podcast ook daadwerkelijk te gaan beluisteren, daar word ik altijd super dankbaar van.

Iedereen zegt het, maar het is gewoon de waarheid, zonder jullie is dit gewoon niet mogelijk.

Ik merk dat er steeds meer groei en verandering in komt en ik ben super blij dat jullie onderdeel zijn van deze reis.

Die reis wordt nog veel mooier en beter, dus stay tuned er komt binnenkort veel meer en dan gaat het vooral richting de Hemera podcast.

Beluister de podcast

 

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.