skip to Main Content
Hou Je Hoofd Koel Tijdens De Feestdagen

Hou je hoofd koel tijdens de feestdagen

Wat eigenlijk de leukste en meest gezellige tijd van het jaar zou moeten zijn, blijkt voor velen een stressvolle, moeilijke tijd te zijn: De Feestdagen. Onnodig en makkelijk op te lossen!

Ontvang de mp3/podcast van deze aflevering op iTunes 

In deze video ontdek je hoe jij ervoor kunt zorgen dat je het hoofd koel houdt tijdens de kerst en de jaarwisseling en vooral van het einde van het jaar kunt genieten met de mensen waar je van houdt, zonder stress of frustratie.

Samenvatting

1. Durf NEE te zeggen.

Te vaak zijn mensen bezig met het voldoen aan verwachtingen van anderen of doen ze dingen die ze eigenlijk niet willen doen. Zo ook tijdens de feestdagen. Als jij niet bij je familie wilt zijn tijdens de feestdagen, zeg dan simpelweg NEE. Ga op vakantie of vier het met de mensen die jij wel graag om je heen hebt.

2. Manage jouw verwachtingen

Vaak raken mensen tijdens de feestdagen gestrest en gefrustreerd omdat ze dingen van zichzelf of anderen verwachten, die niet reëel zijn. Zorg ervoor dat je van tevoren al kritisch kijkt naar welke verwachtingen jij ieder jaar opnieuw hebt, die voor stress, frustratie of teleurstelling kunnen zorgen. Stel deze bij en jouw kerst wordt een stuk gezelliger.

3. Investeer in jezelf

Als jij voor de dag wilt komen als de leukste versie van jezelf, zorg dan ook tijdens de feestdagen goed voor jezelf. Ga op tijd naar bed, doe ’s ochtends een workout en een gezond ontbijt, mediteer voordat je gasten arriveren en neem je voor hoe jij wilt zijn ten opzichte van je geliefden.

Ontvang de mp3 file/podcast van deze aflevering via iTunes

Vond je dit leuk? Laat het me dan hieronder weten en deel deze video met je vrienden.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.