Deel het artikel:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Durven te excelleren!

Een paar weken geleden kreeg ik een mail van Patrick Kicken met de vraag of hij mij mocht interviewen. Aangezien ik altijd fan ben geweest van zijn show op radio Veronica en Kicken.com regelmatig bezocht, was dit een no Brainer. Wel had ik 1 voorwaarde: dat ik hem óók mocht interviewen voor mijn podcast. Zo gezegd, zo gedaan.

Over dit interview

Op de bank bij Patrick thuis. Iemand die ik waardeer als persoon en die zoveel dingen doet, dat ik er een plaatsvervangende burnout van krijg. Niet vreemd dan ook dat hij er zelf ook 3 heeft gehad in zijn leven. Daarover praten we in het interview dat ik met hem deed. In dit interview gaat het vooral over mij en mijn visie op persoonlijke ontwikkeling, coaching en het behouden van een gezonde werk-privé balans.

Een mooi interview waarin we echt de diepte in gaan, waarin ik geen blad voor de mond heb genomen en waarin de mensen die mij alleen oppervlakkig kennen, meer leren over wie ik ben en waar ik voor sta.

We hebben het over zaken als:

  • Wat Momentum is en waarom je geen 10 moet willen zijn.
  • Hoe ik in 2002 ontsnapt ben aan de dood in New York
  • Waarom ik 3 jaar niet meer welkom was in Amerika
  • Hoe ik op mijn 24e een burnout kreeg.
  • Waarom ik mensen coach en dat met volle overgave doe
  • Waarom er cijfers over mijn leven op mijn website staan
  • Waarom vrijgezellen eerder een burnout krijgen dan stellen
  • En nog veeeeeel meer.

Ja, ik weet het: een berg egotripperij om een interview van jezelf op je eigen blog te horen. Maar na het beluisteren van dit interview leerde ik best veel (ook over mezelf) en ik hoop dat jullie daar ook iets van mee kunnen nemen.

Je kunt het interview met mij beluisteren via deze link

Geen Apple/Itunes gebruiker? Kies dan deze link: http://pdcst.nl/

 

Links:

Podcast leven zonder stress van Patrick Kicken

Wat vond je ervan? Laat het me gerust weten in een reactie hieronder.

Deel het artikel:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn