skip to Main Content

Breng meer FUN in je leven!

Wij volwassenen doen het veel te weinig, zijn veel te serieus en vergeten dat het leven draait om plezier. Daarom deze z4 manieren om meer FUN in je leven te brengen.

Geen tijd? Beluister hier de Podcast/MP3 van deze aflevering via iTunes

 

We nemen onszelf en het leven vaak te serieus en daarom is het af en toe nodig om goed stil te staan bij hoeveel FUN we in ons leven toelaten. Daarom deel ik in deze aflevering vier simpele ideeën om dit dagelijks te doen.

Lach!

Lachen is kost niet alleen minder energie dan boos kijken, het is ook nog eens een stuk gezonder! Nu zijn er talloze onderzoeken te vinden, die dit bewijzen, omdat ze de negatieve gedachten verdringen voor positieve. Maar ook is er ontdekt dat mensen die meer lachen, minder last hebben van hart- en vaatziekten (minder stress), ouderdomsziekten en verkoudheden. Of dit perse met het lachen alleen te maken heeft, is natuurlijk de vraag. Maar de lachende mens staat er in ieder geval een stuk beter voor als het gaat om het hebben van voldoende FUN in zijn of haar leven.

Speel!

Kinderen weten van alles een spel te maken. En daar kunnen we nog altijd iets van leren. Want vaak zien we  uitdagingen als problemen, die groter zijn, dan wanneer je ze spelmatig zou behandelen. Een spel spelen doe je om te winnen en als je niet wint, heb je in ieder geval gespeeld.

Dans!

Dansen is het ritme van het leven. Ik ben persoonlijk dol op dansen en heb jarenlang aan stijldansen en salsa gedaan. Muziek kan je emoties onder een vergrootglas leggen en het dansen op muziek is een van de dingen die het meeste FUN in mijn leven brengen.

Ga op avontuur!

Als jij tot de groep mensen behoort, die elk jaar naar dezelfde bestemming op vakantie gaat, lees dan vooral verder. Avontuur creëren in je leven is wat je relatie verbetert, je kwaliteit van leven verhoogt, je stemming positiever maakt, en je een leuker mens maakt, die flexibeler en begripvolle is.

Dit bericht heeft 1 reactie

  1. Bedankt voor deze inspirerende video. We vergeten te vaak dat het leven eigenlijk draait om plezier hebben, in plaats van geld verdienen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.