skip to Main Content

4 Gebieden waarin je kunt diëten

In deze aflevering leg ik je uit dat het allemaal wel een onsje minder mag zijn van tijd tot tijd en in welke 4 gebieden jij kunt diëten.

4 Gebieden waarin je kunt diëten

Er zijn namelijk 4 gebieden waarin het verstandig is om te gaan diëten, om de kwaliteit van je leven te verbeteren en meer Momentum te ervaren.

1. Voeding

Vervang de ongezonde maaltijden voor gezondere alternatieven. Hou het simpel, door steeds dezelfde maaltijden te eten en voorkom dat je trek krijgt door de dag.

2. Internet

Mensen gebruiken dagelijks urenlang internet en zijn continue “online”. Probeer eens het internet-dieet: 23 uur per dag offline zijn en alleen 1 uur per dag online om de dingen te doen die echt nodig zijn om online te doen (bijv. e-mail of aankopen/zakelijke activiteiten) of cluster je online bezigheden, zodat je internettijd drastisch vermindert.

3. Slechte gewoontes

Bepaal welke slechte gewoontes jij hebt, waar je graag vanaf zou willen komen. Neem een van deze gewoontes en ga systematisch diëten, zodat je minder vaak deze slechte gewoonte gebruikt.

4. Klagen

Dit is een van de moeilijkste dingen om te doen, maar tegelijkertijd een van de meest levensveranderende. De uitdaging is om twee weken lang niet te klagen, mopperen of te roddelen. Let op: dit lijkt misschien in eerste instantie makkelijker dan het in werkelijkheid is. Probeer het maar eens en ontdek hoeveel je in het negatieve leeft en bedenk hoe waardevol het zou zijn als je dit niet langer meer zou doen en dit soort gedrag zou halveren of zelfs uitbannen.

Vond je dit leuk? Deel het dan met je vrienden en met ons (hieronder).

Geen tijd om de video te kijken? Beluister dan de podcast onderweg of download de MP3 file via iTunes

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.