skip to Main Content
Video over hoe jij succesvol kunt leven

Wat is Succes ?

Wat is succes? Hoe kijk jij tegen succes aan? Heb jij een (ouderwets) 1-dimensionaal beeld van succes of ga je voor succes in de 3 belangrijkste onderdelen van je leven?

Samenvatting

Er zijn 3 belangrijke onderdelen in je leven, waar je succesvol in wilt zijn:

1. Je financiƫle leven

Als je het gevoel van succes wilt ervaren, zul je in de meeste gevallen geld nodig hebben om je doelen te bereiken. Maar wanneer je 80 uur of meer werkt in jouw “succesvolle” bedrijf, dan doe je jezelf, je omgeving en je gezondheid tekort.

2. Je relaties

Mensen kunnen letterlijk sterven van eenzaamheid, dus het onderhouden van relaties is een van de belangrijkste factoren om je succesvol te voelen. Neem de tijd om te werken aan de relatie met je familie en je vrienden en zorg voor positieve zakelijke relaties.

3. Je gezondheid

Als je succesvol bent, maar er niet al te lang van kunt genieten, omdat je gezondheid te wensen overlaat, dan ben je niet echt succesvol. Een goede gezondheid komt voort uit voldoende nachtrust, weinig stress en voldoende beweging en gezonde voeding. Als jij barstensvol energie wilt zijn en zolang mogelijk op deze aardbol rond wilt wandelen, dan is bewust werken aan je gezondheid een vereiste.

Combineer deze 3 factoren en je zult 3 dimensionaal succes ervaren!

Beluister de gratis podcast/mp3 via Itunes
Krijg hier motivatie en prestatie training van Mark

Vond je dit leuk? Deel het dan met je vrienden, zodat je dierbaren meer positiviteit voor zichzelf, hun omgeving en de wereld zullen ervaren, vanaf vandaag. – Mark

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.