skip to Main Content
Waarom Je Niets Zult Bereiken

Waarom je niets zult bereiken

Iedereen heeft dromen en doelen, maar er zijn maar weinig mensen die hun echte dromen zullen waarmaken en dat is ontzettend jammer. Gelukkig zijn er herkenbare patronen, die jij kunt gebruiken om wel dichter bij je doelen te komen 

 

Waarom jij niets zult bereiken in je leven

Geen tijd om te lezen? Beluister dan de podcast/MP3 via iTunes

De titel van deze blog lijkt misschien arrogant, maar dat is zeker niet de bedoeling. Mijn bedoeling is om je te helpen om tot de groep mensen te behoren, die structureel die dingen doet om verder te komen in zijn leven en dromen en doelen na te jagen.

Er zijn namelijk vele, kleine succestriggers die je hierbij kunnen helpen. In deze video/blog deel ik er vier met je.

1. FOCUS

Afleiding is een grote boosdoener voor het niet bereiken van je doelen. Natuurlijk de bekende telefoon, internet etc. maar ook het niet helder hebben van wat je nu daadwerkelijk wilt bereiken in je leven. Door te focussen op wat je niet wilt in je leven, creëer je een negatieve spiraal, in plaats van laserfocus op wat je werkelijke doelstellingen zijn en de stappenplannen om ze te gaan bereiken.

2. ENERGIE

Vaak klagen mensen over een gebrek aan energie en gebruiken termen als: “Ik heb te weinig energie”. Daarmee lijkt het net alsof je energie zomaar cadeau krijgt, terwijl je dit zelf moet opwekken. De windmolen heeft immers geen energie, maar maakt energie.

3. COMFORT

Teveel comfort in je leven is de grootste vijand voor het leven van een fantastisch leven. Probeer daarom kritisch te blijven naar de dingen waarmee je jezelf omringt die weliswaar comfortabel zijn, maar je vooral lui maken en niet verder brengen in je leven.

4. ACTIE

Dit is de belangrijkste van de 4. Zonder een enorme dosis actie gebeurt er niets. Je kunt nog zo helder voor ogen hebben wat je wilt, bergen energie hebben en alle vormen van comfort weg hebben gelaten: zonder actie sta je stil. De enige manier om een leven vol Momentum te ervaren, is de angst onder ogen te komen en ACTIE te ondernemen.

Vond je dit leuk? Deel het dan vandaag met een vriend of vriendin.

Op deze manier verspreid je het woord en kan ik deze wekelijkse podcast gratis blijven aanbieden. Ik zou het enorm waarderen als je dat zou doen en helemaal als je ook een review op iTunes achterlaat.

Bedankt voor het luisteren en leef je leven als de persoon die je graag wilt worden!

Geen tijd om te lezen? Beluister dan de podcast/MP3 via iTunes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *