Deel het artikel:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Veerkracht 4: Lifecoach Maurice Vestjens over omgaan met pesten en afkicken.

Het heeft even geduurd, maar eindelijk is er weer een mooi veerkracht interview voor je opgenomen. Dit keer ga ik in gesprek met de inspirerende Maurice Vestjens.

Drugsverslaving

Hij werd als kind gepest en dat ging hem niet in de koude kleren zitten. Hij liep een behoorlijke deuk in zijn zelfbeeld op, was makkelijk beinvloedbaar door zijn (niet helpende) omgeving. Dit had tot gevolg dat hij op 14 jarige leeftijd ging experimenteren met drugs, wat van kwaad tot erger ging.

Na een jarenlange drugsverslaving is hij “back on track” en inspireert hij als lifecoach mensen om het mooiste uit hun leven te halen. Een gesprek vol mooie inzichten wijze levenslessen.

Lifecoach

Zijn worstelingen en overwinningen deelt hij nu graag aan iedereen die het maar horen wilt. Hij coacht mensen 1-op-1 als lifecoach en verzorgt trainingen in persoonlijke ontwikkeling. Met zijn enthousiasme weet hij mensen te binden aan zijn verhaal en te motiveren om zelf hun leven weer in de groeistand te krijgen.

Levenslessen

Tijdens ons gesprek deelde Maurice zijn levensvisie en zijn levenslessen, die anderen ook kunnen overnemen. Dat je ouders andere normen, waarden en principes kunnen hebben en hoe je jezelf daarvan kunt onttrekken.

Hij heeft zichzelf moeten (her)ontdekken na zijn problemen in zijn jeugd en opnieuw bepalen waar hij voor staat, waar hij in gelooft en wat hij belangrijk vindt. Zo is hij super hartelijk en knuffelt graag met mensen, iets wat hij niet van thuis uit heeft meegekregen. Dat heeft hij helemaal zelf moeten ontdekken.

Ook de acceptatie van zichzelf: zijn lengte, zijn haarkleur, goed genoeg zijn. Alles is een lange, kromme weg geweest naar het punt waar hij nu is belandt, maar het is het waard geweest. Waar hij ooit zelfs zijn haar probeerde blond te verven (iets wat niet echt een mooie uitwerking had) is hij nu trots op wie hij is en waar hij staat.

Al met al een prachtig interview vol met mooie levenslessen. luisteren dus.

Beluister de podcast

 

Deel het artikel:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn