skip to Main Content

Gefeliciteerd! Ontdek hier wat jouw levenscijfer betekent...

Je bent radeloos en weet niet waar je staat in het leven. Je doet je best, maar alles wat je probeert, lijkt te mislukken. Je voelt je eenzaam, onbegrepen en weet niet goed hoe je hier uit kunt komen. Wanneer je in deze fase van je leven zit, bedenk: je hoeft het niet allemaal alleen te doen. Niemand doet het echt allemaal alleen. Vraag om hulp, schakel een mentor en een coach in en zorg ervoor dat je weer kunt groeien als mens. Je verdient meer.

Je worstelt door je leven heen. Je staat voor grote uitdagingen, wat het lastig maakt om goed te presteren op alle fronten in je leven. Natuurlijk gaan er ook dingen goed, maar het is niet altijd even makkelijk om dit te zien, omdat de worstelingen overheersen. Waarschijnlijk probeer je veel dingen die mis gaan alleen te overwinnen of sluit je jezelf af voor je omgeving. Doe dit niet. De oplossing zit hem niet in controle, in het vasthouden van je problemen. Maar juist in het delen met anderen en samenwerken naar betere oplossingen en een mooier leven.

Je bent hoopvol over je leven, maar dat betekent niet dat je echt Momentum ervaart in je leven. Ja, er gaan dingen goed en dat geeft je goede moed. Maar als je kritisch kijkt naar waar je echt staat, dan is er serieus werk aan de winkel. Dat betekent heel helder hebben waar je staat, wat je wilt en hoe je dit aan gaat pakken. In deze fase heb je ontzettend baatbij een coach, die je helpt om te focussen en je richting te geven.

Je score is aan de goede kant. Tot zover het goede nieuws. Want eigenlijk is de comfortzone een van de slechtste plekken om in te blijven. Niet omdat het zo vreselijk is om daar te leven, maar juist omdat het gevaar op de loer ligt, dat je voor de rest van je leven genoegen neemt met comfort. Het geheim van een gelukkig leven zit in continue blijven groeien. Dat is wat wij Momentum noemen. Dus ben trots op waar je bent gekomen, wat je al bereikt heb en ga door naar het volgende niveau.

Ken je dat gevoel dat alles voor je lijkt te werken en dat je op alle fronten van je leven goed presteert? Jazeker! Anders zat je niet op deze score. Betekent niet dat je er “bent”. JE bent er namelijk nooit. Mensen die op het hoogste niveau presteren, zijn continue bezig met aan zichzelf te werken, te verbeteren, te groeien. Zodat je iedere dag opnieuw beter, leuker, slimmer, gelukkiger, attenter, liefdevoller en nieuwsgieriger dan ooit zijn. Let’s go!

Jij presteert op het hoogste niveau en hebt het leven tot een kunst verheven. Waar anderen slechts enkele keren in hun leven dit soort euforische momenten ervaren, is dit iets waar jij iedere dag naar streeft en bewust naartoe werkt. Je ben topfit, zakelijk succesvol, hebt een flinke appel voor de dorst gereserveerd, geniet van je relaties en zij van jou en leeft jouw mooiste leven. Daarnaast heb je altijd een plan B, zodat je klaar bent voor iedere storm. Als een echt buffel. Vergeet nooit waar je vandaan bent gekomen en leef iedere dag in het moment.

De lijn is dun. Er is een groot verschil tussen je Momentum leven en naar perfectie streven. De een ervaart, de ander baalt. De een ervaart de beste emoties, de ander de slechtste. Altijd gaan voor een 10 levert precies dat op: een 1 en een 0.  Mensen die opgebrand raken, ondanks dat er eigenlijk geen aanwijsbare (externe) reden voor is, moeten naar binnen toe gaan kijken. Daar zit het probleem, daar zit de oplossing. Loslaten. Leven volgens waarden en principes. En vooral: leven in het nu en niet streven naar iets in de toekomst. Dit niet begrijpen/toepassen brengt je acuut naar het eerste tabje van dit levenscijfer.

Wil jij naar het volgende niveau?

Boek dan een persoonlijke inzichtsessie met mij in. Je ontvangt in 30 minuten inzicht in je belangrijkste obstakels. 
Je loopt aan het einde van het gesprek weg met een stappenplan om je levenscijfer naar het volgende niveau te brengen.