Mediteren? Laat Los Meditatie techniek door Mark Soons

Deel het artikel:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Laat Los Meditatie Techniek

Heb jij weleens last van stress, hartkloppingen opvliegendheid of andere vormen van onrust? Dan is deze video/podcast voor jou bedoeld.

Beluister gratis de podcast/download mp3 van deze aflevering via iTunes  

Waarom zou ik gaan mediteren?

Natuurlijk is het heel normaal om meteen je mail te checken, als je om 6 uur opstaat, vervolgens 4 koppen koffie achterover slaat, zonder ontbijt in je auto springt en vervolgens iedereen die je onderweg tegenkomt uit te foeteren, omdat ze in “jouw” weg rijden.

Ook is het de normaalste zaak van de wereld dat je schreeuwt tegen je kinderen als ze die mooie tekening laten zien als je net thuis komt, je ruzie maakt met je vrouw over die a-merk cola die ze voor de zoveelste keer heeft gekocht, terwijl je jumbo huismerk veel lekkerder vindt en bovendien goedkoper.

Grappig om te lezen, maar als dit ook maar enigszins herkenbaar is voor je, dan is het moment aangebroken om eens wat meer mindfulness in je leven toe te laten. Want kort gezegd: Bovenstaande is niet normaal.

Ja, ik weet het, mediteren klinkt voor veel prestatiegerichte mensen als zweverig in de oren, maar juist voor die groep zijn de effecten van dagelijks mediteren meer dan waardevol.

Wat dacht je van 30% meer productiviteit?

Of een betere focus?

Maar bovenal: een leuker persoon. (misschien vind je dit zelf niet zo belangrijk, maar geloof me: wij wel.)

Hoe kun je mediteren?

Begin jouw reis naar meditatie met de simpele “Laat Los Meditatie Techniek”.

Mark legt in deze aflevering uit hoe hij tot deze simpele techniek van mediteren is gekomen en waarom dit voor zowel beginners als gevorderden geschikt is.

In deze live opgenomen sessie, kun je onder begeleiding van Mark kennis maken met een 20 minuten durende meditatiesessie. Geen spirituele meditatie of zweverig gedoe. Je plukt de vruchten van de voordelen van meditatie, zoals betere concentratie, meer rust, meer geduld en creativiteit en minder stress en depressies.

Je hebt niets nodig en je kunt dit iedere dag doen, waar en wanneer je wilt.

Beluister gratis de podcast/download mp3 van deze aflevering via iTunes  

Mediteer jij weleens? Of wil je deze techniek gaan proberen? Laat het me hieronder dan weten. Ik hoor graag van je 🙂

Deel het artikel:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn