skip to Main Content

Gary Vee’s Nr. 1 Boodschap

Wat is de allerbelangrijkste boodschap van Gary Vee? Lees er hier meer over en grijp deze buitenkans om je naamsbekendheid online te vergroten!

Ik heb in Londen een event bijgewoond waar Gary Vee een van de sprekers was. En samen met het team van Tibor.nl gingen we eigenlijk alleen naar Londen om Gary Vee te zien.

Mocht je Gary Vee niet kennen hierbij een korte introductie. Gary Vee of Gary Vaynerchuk is een multimiljonair en een hele goede ondernemer. Hij heeft het wijn bedrijf van zijn vader als eerste onderneming groot gebracht door het online te brengen. Dus hij heeft een web winkel gemaakt van het wijn bedrijf van zijn vader en dat bedrijf draaide offline al heel goed, dat draaide al 4 miljoen. En hij heeft groot gebracht tot meer dan 50 miljoen dollar.

Online Zichtbaarheid Vergroten

Gary Vee weet heet goed hoe je online zichtbaarheid moet krijgen en hoe je moet verkopen online.

Hij heeft inmiddels een media bedrijf, Vayner Media. Dat bedrijf zorgt er voor dat zijn klanten, diverse bedrijven, betere zichtbaarheid krijgen online en meer geld verdienen dankzij social media en online advertenties.

Grijp de buitenkans

Daar heb je meteen al het antwoord op de nummer 1 boodschap van Gary en die boodschap is dat dit de beste tijd is voor ondernemers om in leven te zijn, want er is nu een buitenkans.

De buitenkans is eigenlijk heel simpel, Facebook en Instagram. Specifieker nog: Facebook ads en Instagram ads. Dus adverteren via Facebook en Instagram. Gary Vee geeft aan dat het nog nooit zo goedkoop is geweest om met 1 Euro jouw ideale klant voor je neus te krijgen, of om zichtbaar te worden voor jouw ideale klant.

Gary waarschuwt al maanden en jaren dat mensen in Facebook en Instagram ads moeten stappen als ze ondernemer zijn en als ze graag meer klanten willen krijgen.

Het maakt helemaal niet uit of je een kleine zelfstandige bent, of een heel groot bedrijf hebt.

Hij gaf verder aan dat 95% van de mensen die hij spreekt dit niet doen. Die mensen begrijpen heel goed wat hij zegt, maar ze doen niets.

Gary Vee heeft honderden miljoenen verdient en hij weet heel goed waar hij het over heeft.

Dus als je ondernemer bent en je wilt groeien en je adverteert nu nog niet op Facebook, of op Instagram, ga je er in verdiepen, ga er tijd en energie in steken. Ga er vooral geld in steken, zodat jij heel specifiek jouw ideale doelgroep voor je neus krijgt.

Hoe pak je deze buitenkans?

Dat is heel simpel, je zorgt er voor dat mensen iets kunnen kopen, of iets kunnen downloaden, of kunnen bekijken.

Ik ben een groot fan er van om waarde te geven aan je potentiële klant, geef iets waar hij ook echt iets aan heeft. Dus niet een flut eBookje, of je geeft informatie die men ook online kunt vinden. Geef mensen echt iets unieks.

Hier op deze site heb je bijvoorbeeld een leiderschaps quiz of een levenscijfer quiz die je kunt doen.

Die kun je gewoon gratis doen, en uitslag krijg je direct, ga daarvoor naar:  https://marksoons.nl/leiderschapstest/

En: https://marksoons.nl/levenscijfer-test/

Als mensen dan meer informatie willen krijgen dan moeten ze even naam en email achter laten en dan kan ik ze nog een keer benaderen, om nog meer waarde te kunnen geven en uiteindelijk kan ik ze dan vragen of ze van mij willen kopen met iets wat echt bij ze past.

Ik raad je aan om je er in te verdiepen en pas dit toe als je ondernemer bent, of als je bij een bedrijf werkt waar ze dit nog niet toepassen, ga dan naar je baas toe en zeg dat ze dit moeten doen, want dit is echt een buitenkans.

Binnen nu en binnen een jaar zullen de grote bedrijven hier op in springen, zoals Nike en dan zal het gegarandeerd niet meer zo betaalbaar zijn dan het nu is.

Beluister de podcast

 

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.