Deel het artikel:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Veerkracht 6: Arnout van der Swaluw van Succesgids.nl over Tony Robbins, ondernemen en relaties

Deze aflevering van de Momentum Podcast heb ik Arnout van der Swaluw te gast. Hij is mede-eigenaar van Succesgids.nl. Zij halen internationale sprekers als Tony Robbins, David Wolfe en Marcus de Maria naar Nederland. Ik was nieuwsgierig naar het verhaal en de mensen achter Succesgids.nl en dat bleek terecht.

Succesgids.nl

Voor wie het niet kent, succesgids.nl (succesguide.com) is een organisatie, die internationale sprekers als Tony Robbins, Joseph McClendon III, David Wolfe, Marcus de Maria en nog vele andere bekende sprekers naar Nederland haalt voor events en trainingen.

Daarnaast organiseren ze jaarlijks tickets en groepsreizen naar het Unleash the Power Within (UPW) seminar van Tony Robbins in Londen.

Het is een enthousiaste groep mensen, die je makkelijk wegwijs maken in de wereld van persoonlijke ontwikkeling en je graag te woord staan over alle events die ze (mede) organiseren. Waar ik in veel podcasts de sprekers voorbij zie komen, met hulp van de jongens en meiden van succesgids, vond ik het juist mooi om de mensen achter deze organisatie te horen.

Hoe het begon

Stefan en Arnout (beide eigenaar van Succesgids.nl) zijn jaren geleden begonnen met het verkopen van kaarten van UPW, uit pure passie. Ze waren zo enthousiast over dit evenement, dat ze het met zoveel mogelijk mensen wilden delen.

Daarom gingen ze iedereen die ze maar enthousiast konden maken, meenemen naar Londen. Zolang ze maar zelf hun kaartje betaalden natuurlijk. Ze hadden nooit kunnen dromen dat dit jaren later uit zou groeien tot een bedrijf met meer dan 10 werknemers en talloze internationale sprekers, die exclusief voor hun naar Nederland willen komen.

Balans

Zoals met iedere ondernemer, is het van belang om te kiezen en te weten waar je het voor doet. Je enthousiasme kan op een gegeven moment ook je valkuil worden en zijn tol gaan eisen. Zo ook bij Arnout. Hij merkte op een gegeven moment dat zijn dagen meer en meer gevuld werden met hard werken en minder tijd overbleef voor zijn (jonge) gezin. Een belangrijk inzicht, waar we het in dit interview ook over hebben (en ook een stukje van mijn eigen beleving in meenemen)

Een interview met een mooie kijk achter de schermen en inzicht in het ondernemerschap van Arnout.

Beluister de podcast

 

Notities

Meer weten over Arnout en Succesgids? Klik dan een van de links hieronder:

Succesgids.nl 

 

Wil jij het bonus cadeau van Arnout?

Arnout heeft voor alle luisteraars van de Momentum Podcast een extraatje.

Je kunt namelijk een audio-cd van Tony Robbins zijn beste audio-product ontvangen, helemaal gratis!

Het is ook nog eens mijn favoriete fragment, dat gaat over mijn eigen ochtendritueel: Priming.

Een giga aanrader voor iedereen die beter wil starten met zijn dag.

Kijk op http://succesgids.nl/soons voor de gratis podcast bonus.

 

 

Deel het artikel:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn