skip to Main Content
25 Dingen Die Ik Heb Geleerd In 2015

25 Dingen die ik heb geleerd in 2015

Aan het einde van ieder jaar worden mensen melancholisch en blikken ze terug op de successen en flaters van het jaar dat bijna ten einde is. Moi aussi (ik ook, voor degenen die geen frans hebben gehad) 

Ontvang de gratis mp3/podcast van deze aflevering op iTunes 

In het kort

2015 was een jaar vol mooie ervaringen en wijze lessen.

En net zoals ieder jaar kijk ik terug op de 365 dagen die ik heb mogen ervaren en probeer daar de lessen uit te halen en mijn successen en inzichten te vieren.

Naar mijn bescheiden mening is het van ongekende waarde om regelmatig stil te staan bij de kleine dingen je meemaakt, leert en ontdekt. Net zo goed om te leren van de dingen die je niet goed deed. Zonde om als een ezel volgend jaar dezelfde dingen verkeerd te doen, nietwaar?

[tweetquote]In deze aflevering deel ik de 25 belangrijkste lessen die ik dit jaar heb geleerd. [/tweetquote]

Ze zijn uiteenlopend van wijze levenslessen, tot persoonlijke anekdotes en een incidentele gevoelige snaar.

Wil je deze 25 lessen ontvangen in een overzichtelijk bestand?

Download deze dan hier 

Ontvang de gratis mp3/podcast van deze aflevering op iTunes

Heb je zelf nog lessen die je wilt delen? Of reageren of die van mij? Let me know (hieronder of via twitter)

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.